ROACCUTAN nevű gyógyszerrel kapcsolatban szeretném leirni a tapasztalataimat (! ) és kíváncsi lennék olyanok véleményére és segítségére akik szedték ezt a gyógyszert?
Egy barbár volt az aki ezt a gyógyszert felírta neked. Szó szerint barbárt. egyetlen normális gyerekbőrgyógyász már nem engedi kamasznak.
Menj be a Heim Pálba, ott van kimondott kamaszkori problémás esetekkel foglalkozó szakember/doki.
Én most 25 éves srác vagyok, valamikor 12 évesen! szedtem először roaccutan-t, mert hamar serdültem, olyan voltam, mint egy két lábon járó pattanás tenyészet, de nekem, mint neked se, semmit sem segített a dolog, de valahogy, ahogyan túlestem a pattanásos időszakon, nem tudom mi az amitől elmúlt, talán csak a kor előrehaladtával 18 éves korom környékére már elmúlt 90%ban az összes pattanás, persze nekem is vannak kráterek itt-ott, de ha valaki olyan közel jön, hogy észrevegye, az vagy nagyon szeret, vagy pofán vágom, mert a privát szférámat sértegeti. Szerintem lassan nálad is el fog múlni magától a pattanásosság, bár nem vagyok orvos és különbözőek vagyunk.
( amúgy még hozzátenném, hogy minden hülye mellékhatás ki is jött nálam, szinte minden, ami le van írva, hogy kijöhet ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!