Mit kezdhetnék a fülemmel? :S
Figyelt kérdés
December közepén kiszúrtam magamnnak a fülem. Nagyon vézett, ömlött belőle a vér.Van egy tágítom, nem túl nagy, fölötte szúrtam ki. Sokáig gennyedzet és fájt, de 2-3 hét alatt meggyógyult. Aztán kivettem, hogy megtisztítsam, mert azért mégis gennydzett, és mikor visszaraktam nagyon fájt, szúrt, mert nagyon pici a lyuk. Utána megint begyulladt, gennyedzett. De megint ki kellett vennem, mert azért mégsem túl higiénikus, hogy rá van száradva meg minden. És a változatosság kedvért megint begyulladt, nagyon fáj, eléggé be van dagadva, nagyon kemény, piros és gennyedzik. Mit tudnék kezdeni vele?:S Gondoltam rá, hogy kiveszem és hagyom, hogy beforrjon, met ennyit nem ér meg, de hátha tudtok valamit tanácsoni, mert meg szeretném tartani.Kérlek normális válaszokat írjatok! És bocsi, hogy hosszú lett. Előre is köszi.(:2010. jan. 31. 02:06
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, a fülbevalóval vannak ezek a gondok, nem a tágítóval, azzal semmi nincs.(:
2010. jan. 31. 02:07
2/5 anonim válasza:
Máskor fordulj szakemberhez, ne barkácsolj a saját testeddel. A vakbeledet is magadnak fogod kivenni? Most már menjél orvoshoz, mert a kézimunkaszakköröd láthatóan kudarcot vallott.
3/5 A kérdező kommentje:
pont ilyen válszokat nem kértem.(:
nemhiszem, hogy olyan nagy problémám lenne, hogy orvoshoz kéne fordulnom. mondom, ha nem tudtok mit tanácsolni, akkor kiveszem és hagyom, hogy beforrjon.
2010. jan. 31. 11:28
4/5 anonim válasza:
Pedig hidd el,ez unalmasan hangzik,de nem fog begyógyulni a füled annyira,hogy a következőkben hordhasd a fülbidet v a fültágitodat.Ne játsz magaddal,még a szakemberrel lövetett lyukak sem 100 százelékosan megbizhatóak.
5/5 anonim válasza:
Azt írtad, hogy normális válaszokat kérsz, és én azt adtam. Ha az a kikötésed, hogy csak normális válaszokat nem kérsz, máskor azt írd. Azért kérdezel itt, hogy megerősítést kapjál a hülyeséghez, hogy hogy kell magadat tönkretenni, és ebben vársz tőlünk segítséget? Akkor írd be a helyes választ, és majd bemásoljuk. Lehet, hogy azt szeretnéd hallani, hogy mindent a legjobban és a legokosabban csináltál, és csak így tovább, de akkor nagyon becsapod önmagadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!