Szorulásom van! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyre vészesebb a hejzet, az anyagcserém egyre rosszabb. Már kipróbáltam mindenféle hashajtó teát, de egyik sem jött be. Mit kéne használnom hogy helyrejöjjön?2010. jan. 30. 19:48
1/8 anonim válasza:
menj orvoshoz...ott majd csinálnak egy beöntést és minden a legnagyobb rendben lesz...:D
v. egyél babot!!!
2/8 anonim válasza:
Minden reggel melegen tejeskávét igyál.Garantáltan naponta lazán székelsz.
3/8 anonim válasza:
Pár evőkanál étolaj
Szilvalekvár
tej+paradicsom
4/8 anonim válasza:
Egyél sok rostban gazdag ételt,zöldségeket!Sok folyadék.
5/8 anonim válasza:
ricinusolaj,vagy olívaolaj,étolajat nem javaslom.Ill.megoldás lehet még a kajszibarack is,de ez most nehezebben beszerezhető.Előbbi garantált most,napi 1 evőkanál,reggeli előtt kb.egy órával,egy kis kekszel lekísérve,és megoldódik a probléma.
6/8 anonim válasza:
Utolsónak:
Ez már hascsikarás lenne....
Kérdező:
A Stadalax tuti kipucol(ez egy hashajtó drazsé)!
Először "sz@r" lesz,de utána minden rendben.Nem vagyok orvos,úgyhogy előtte kérdezz meg egyet,de szerintem ha nem vagy rá érzékeny(allergia,stb.) akkor próbáld meg!
Csak azért írom,mert engem ez a gyógyszer pucolt ki!
Nem tudom szedsz-e valamilyen más gyógyszert,aminek lehet székrekedés a mellékhatása,mert az is lehet akkor.
7/8 anonim válasza:
Nem az utolsónak hanem a 20:08-asnak szólt a válaszom!!!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek!
2010. jan. 30. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!