Hamar zsírosodik a hajam! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon hamar zsírosodik a hajam. Ha megmosom másnap már zsíros lelapult! Mit tegyek esetleg milyen sampont használjak hogy ne zsírosodjon ilyen hamar a hajam? ( Baba sampont használok jelenleg és másnap már száraz samponnal dörzsölöm a hajam)2014. nov. 24. 20:54
1/4 anonim válasza:
Én már évek óta próbálok rájönni, de dettó ugyanígy vagyok.
Ha pl. 2-3 napig nem mosok hajat, akkor úgy nézek ki mint valami hajléktalan, aki 2 hónapja nem tudott hajat mosni. A másik, hogy tökre vékony szálú és töredezik. Már vagy fél éve nem vágtam, de 1 mmm-rel sem nőtt. :(
Bezzeg az ismerőseim panaszkodnak, hogy már 20 cm-rel nőtt a hajuk, és most mi legyen?
2/4 A kérdező kommentje:
Én 1 éve nem voltam fodrásznál de nem nő egy kummát se! Kb 2 éve volt frufrum de még most nőtt le az államig!!! Szálkás a vége a bőröm is zsíros. Most nem mosom csak heti egyszer ha megmosom másnap száraz sampont teszek rá vasalni se vasalom mostmár sűrűn hajszáritót is ritkábban használok most látok tán egy pici javulást de csak annyit hogy vagy 3 centit nőt a hajam de akkor is zsírosodik és már nagyon unom! :-(
2014. nov. 24. 21:36
3/4 anonim válasza:
Ha netán használsz hajbalzsamot, akkor azt csak a végeire kend, a tövekre ne, mert attól még könnyebben zsírosodik a haj.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyritkán használok balzsabot. Tudom hogy a tövekre nem szabad tenni nem is teszek csak hajam végére :-)
2014. nov. 25. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!