Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől fáj a talpam?

Mitől fáj a talpam?

Figyelt kérdés
Séta, vagy futás közben csak a jobb talpam közepén érzem, olyan, mintha egy tűt szúrnának a talpamba alulról. Nagyjából napi rendszerességgel szoktam érezni, bármilyen cipőt húzok is fel? Összefüggésben lehet azzal, hogy egy kicsi lúdtalpam van? Ha nem, hova kell menni vele, milyen orvoshoz (már eléggé idegesít)? Lehet, hogy valami ideg-probléma? Előre is köszönöm!

2014. nov. 23. 21:52
 1/4 Puppies válasza:
59%

Valószínűleg a lúdtalppal összefügg.Azért jó lenne ha egy ortopéddal beszélnél.Mindenesetre vegyél talpbetétet abba a cipőbe amit sokszor hordasz az segíthet ezen illetve járkálj a külső talpéleden néha.Szerintem azért fájhat mert a talpadban lévő kis izmok amik amúgy megtartják az egészséges ember lábát gyengék a lúdtalp miatt.Nekem is volt tudom milyen rossz.

De tényleg inkább konzultálj egy ortopéd dokival.

2014. nov. 23. 21:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2014. nov. 23. 21:59
 3/4 anonim válasza:
0%

Szívás barátom szívás ;-)

Azt kell csinálni hogy nem futsz többet.

2014. dec. 14. 08:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm barátom, köszönöm, csak az a helyzet, hogy 15 évesen ezt nem lehet kivitelezni.
2014. dec. 14. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!