Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem tudok lefogyni mi segítene?

Nem tudok lefogyni mi segítene?

Figyelt kérdés
165 cm és 70 kilo vagyok, alig eszem és akkor is csak gyümi-zöldség lightos kaják és nem megy. Vkinek hazsnált már vmi? Tea, tabletta vagy vmi ilyesmi ami zsírt éget? Csak a normálisok írjanak lécci. köszike
2010. jan. 29. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem fogysz mert alig eszel. Lelassul az anyagcseréd, és elraktároz mindent a szervezeted. Napi ötszöri normális étkezés, sok folyadék, és napi 1-1,5 óra mozgás. Attól majd le tudsz fogyni.
2010. jan. 29. 19:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és normálisnak tartom magam.
2010. jan. 29. 19:37
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ, nem úgy értettem csak hogy az ilyen bunkók ne írjanak pl, hogy ja vegyél be egy tablettát és lefogysz holnpra 25 kilot na az ilyen kiméljenek
2010. jan. 29. 19:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Kérlek te is fogadd el, hogy fogyasztó szer nincs. Mondja ezt egy olyan ember, aki anno kipróbált mindent, semmit sem ért, aztán diétával, sporttal lefogyott 18 kilót, amit azóta is tart.

Sajnos, még ha nehéz is bevallani, ez csak akaraterő kérdés. Életmódváltás kell. Egészséges étkezés, sok folyadék és sport. Próbáld ki! Lehet, hogy lassabb, mint a koplalás, vagy sztár diéták, de sokkal biztosabb, és tartósabb.

2010. jan. 29. 21:44
 5/5 anonim válasza:
Én 85-ről fogytam le 65-re a magasságom ugyanaz, nekem a futás segitett, több mosgást csak ezt tudom mondani, ja és ne várd h napról napra kevesebb leszel.... mozogj és várj:D üdv
2010. jan. 31. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!