Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyed mellett műtét?

Minni9 kérdése:

Gyed mellett műtét?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van-e valami hozzá értő itt? 13 hónapos kislányommal Gyed-en vagyok. December elején orrsövény műtétem lesz. Az lenne a kérdésem, hogy a férjemet az orvos felveheti-e ilyenkor egészségügyi szabadságra. Nem Táppénzre!!! Ugyanis a férjem közalkalmazott és neki 100 %-ban fizetik, igy nekik csak egy igazolást kell az orvosnak adni, nem táppénzes papírt. Azt tudom, hogy Táppénzt nem kaphatna. De az orvos ilyenkor, ha az anyuka kórházban van, igazolhatja-e a napokat? Vagy ez orvos függő? Vagy csak szabadság jöhet szóba?

2014. nov. 18. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos csak a szabadság jöhet szóba. Én voltam hónapokat kórházban és a férjem a saját felnőtt háziorvosával íratta ki magát.
2014. nov. 18. 18:51
 2/4 A kérdező kommentje:
A saját háziorvosra gondoltam én is.
2014. nov. 18. 19:04
 3/4 anonim ***** válasza:
A saját háziorvos is csak mondvacsinált betegség után tudja kiírni. Ha rendes, akkor elmondhatja őszintén, hogy te kórházban vagy és akkor kitalálnak valamit. Viszont olyan nincs, hogy a "gyerekkel" maradjon hivatalosan otthon. Az én férjem sajnos sokszor kényszerült így táppénzre. A háziorvosa rendes, ha kellett kiírta.
2014. nov. 18. 19:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat.
2014. nov. 18. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!