Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyorsan kellene a válasz!...

Thylane14 kérdése:

Gyorsan kellene a válasz! Hogyan tudnék nőlni? Valami ételt vagy sportot mondjatok amitől nőlni tudnék!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudnátok mondani olyan ételeket amitől megnőhetek(de nem hízok) vagy sportot? Kérlek olyant ne mondjatok hogy a genetika meg stb., mert arra énis gondoltam! Azért lenne fontos mert pár hónap múlva sikerülne bejutnom egy modellügynökésge de nagyon alacsony vagyok (164 cm, lány, 12 éves). Válaszotokat nagyon megköszönöm!

2014. nov. 18. 18:31
 1/5 anonim ***** válasza:
12 évhez nem kevés a 164 cm. Az ügynökség ugyan magasabb lányokat keres, de te még nőni fogsz (na nem egy hónap alatt). És ha fogadnak téged 12 évesen, lehet,hogy még nem probléma a mostani magasságod.
2014. nov. 18. 18:38
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Ne modellügynökségekre járj, hanem nyelvtanórára!! Pláne 12 évesen! -.-

Biológiából is van mit tanulnod! Annyi sütnivalód azért lehetne, hogy tudd, nincs olyan étel ami megnöveszt, mert akkor nem lennének alacsony emberek.

2014. nov. 18. 18:43
 3/5 anonim ***** válasza:

természetesen sok olyan étel van, ami szükséges a növekedéshez, tehát utolsó az, aki nem járt rendesen biológiaórára.

egyél rendesen, igazából teljes kiőrlésű gabona meg d vitamin (nap) savanyúkáposzta, húsok, kocsonya, kefír, joghurt. legyen zöldség is rendesen, mert az mindenhez kell.

de nem kell túlzásba vinni az igyekezetet, mert ha nem úgy vagy programozva, nem fogsz pár hónap alatt tíz centit nőni. én utoljára valamikor 18-19 éves koromban nőttem, szóval neked is még van időd nőni.

2014. nov. 18. 19:49
 4/5 anonim ***** válasza:

2-es: a nől nem hiba, hanem tájszólás. Kérdező, hova valósi vagy?

Egyébként: rendesen kell enni, minél változatosabb, annál jobb. Ha valamit nagyon nem szeretsz, akkor pótolhatod másból.

2014. nov. 18. 20:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Tolna megye, itt mind2-t használják. És utolsó válaszoló köszönöm a segítségedet! :)
2014. nov. 18. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!