Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért csúnya a kezem?

Miért csúnya a kezem?

Figyelt kérdés
Atópiás Dermatitisem van, pici korom óta olyan a kezem mint egy öregasszonyé. Undorító... Lehet ezzel valamit csinálni? Másnak is ilyen?
2010. jan. 28. 20:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Próbáld meg valamelyik gyógyszertárban gyógyszerésszel megbeszélni a problémád, lehet ad rá, vagy kevernek olyan kézkrémet, amiben vannak speciális vitaminok, ami segít a helyzeteden. Én ezt tapasztalatból írtam.
2010. jan. 28. 20:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Jajj de jó! Van is egy gyógyszerész ismerősöm, majd beszélek vele! Nem gondoltam hogy ilyesmi műnködhet! Kösziii!
2010. jan. 28. 21:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból annyit tudnék mondani, hogy kerüld azokat a dolgokat amik szárítják a kezed, illetve használj valami féle hidratáló krémet, és ne vakard ha viszket.
2010. jan. 28. 21:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem sebes, meg semmi, hanem ráncos.
2010. jan. 28. 21:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Okés én azért írtam mert enkem is van ilyen problémám csak nekem viszket is, voltam már vele Szegeden, nagyon jó orvosok vannak, és végül rendbejött, kenni kell néha néha.
2010. jan. 28. 21:08
 6/9 A kérdező kommentje:

Na ne csináld :)

Énis most voltam Szegeden!

Megállapították nálam a tejallergiát is ;)

Szuper...

De a kezemmel egyik bőrgyógyász sem foglalkozik.

2010. jan. 28. 21:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem csak Szegeden foglalkoztak vele, aztmondták hogy ne hagyjam kiszáradni, és kerüljem azokat amire allergiás vagyok(olyan tusfürdőket, kozmetikumokat), illetve hogy a bőröm mindig rosszabb lesz pl betegség elött 2-3 nappal és stb.
2010. jan. 28. 21:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Első voltam, a tejallergiát vedd nagyon komolyan! Nem viccelek!
2010. jan. 28. 21:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem olyan durva, nem sok bajom van, csak szerintem nem tetszik a szervezetemnek.
2010. jan. 29. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!