Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Be van gyulladva a hónaljam!...

Be van gyulladva a hónaljam! Mivel lehet kezelni?

Figyelt kérdés
Egyre többször van h ilyen csomók lesznek a hónaljamon és fáj.
2010. jan. 28. 20:31
 1/2 anonim ***** válasza:
attól függ h elmúlnak e vagy nem. ha elmúlnak valószínű nyirokcsomó lesz az. Ha az akkor orvos felír vami antibiotikumot.
2010. jan. 28. 20:37
 2/2 anonim válasza:

Nekem is volt régebben ilyen problémám, meg is ijedtem, és kivizsgáltattam magam. Szerencsére nem volt semmi komoly bajom, csak mint kiderült, szőrtelenítés után nem kellett volna dezodort használni. Ha szőrteleníted a hónaljadat, akkor csak a higiéniai szabályok betartásával, és borotválás után legalább 12 óráig ne használj semmilyen izzadásgátlót vagy kozmetikumot, ami eltömítheti a pórusokat, mert ettől begyulladhatnak, és fájó csomók keletkezhetnek. Ha nem szőrtelenítesz, akkor is előfordulhat, hogy nem megfelelő kozmetikumtól allergiás tüneteid lesznek.

Ám ha nálad nem ilyesmi történt, akkor sürgősen fordulj orvoshoz, azt tanácsolom.

Egyébként, nekem bőrre gyulladáscsökkentőként az aloe vera vált be eddig a leginkább, lehetőleg tiszta gél formájában. A legjobb, ha a növény leveléből nyert gélt használod, nem valami mesterséges anyagokkal tele kozmetikumot.

2010. jan. 28. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!