Milyen drog hatása alatt álltam?
Jó pár éve megtörtént dolog, de én még mindig tisztán emlékszem rá és furdalja a kíváncsiságom, hogy mi lehetett az az anyag, amit beszívtam. Angliába szervezett utazást az egyik tanárunk. Megérkezésünk első napján már London utcáit jártuk és mivel Halloween környékén jártunk, a fiúk bementek egy jelmezboltba. A boltból kifele jövet már messziről lobogtattak egy kis zacskót a kezükben és büszkélkedtek vele, hogy nézzük már mit vettek itt, ez egy igaz "különlegesség", amit ki kell este próbálnunk. Mi 15-16 évesek voltunk, így nem gondoltam semmi rosszra, biztos valami ünnepi hülyeség, amúgy is úgy tudtam, hogy Angliában sem legális drogokat árulni, nem hallottam azokról a bizonyos bárhol beszerezhető növényvédő szerekről és társairól. Este átmentem a lakókocsijukhoz, mert főztünk a lányokkal és vittem nekik kaját és láttam, hogy sodorják a cigit. Kérdezték, hogy nem kérek-e egy slukkot. Mondom, hogy de, úgy is már rég cigiztem. A cigi járt körbe, és a harmadik kör után egy pár perces képszakadás következett nálam és az első emlékem az hogy fetrengek a konyhaszéken és nem tudom abbahagyni a röhögést. Már annyira fájt az oldalam, hogy sírni tudtam volna de egyszerűen nem tudtam abbahagyni a nevetést. Megint egy képszakadás következett, és arra emlékszem, hogy már ott álltam a nappali közepén, a srácok kikapcsoltál a hangos tuc-tuc zenét és az egyik srác megszorította a kezem és azt mondta, hogy "Baj van, azonnal ki kell menned a friss levegőre". A felhőtlen boldogságom abban a pillanatban elillant, és hirtelen kétségbe estem "Baj van? Mi az, hogy baj van, mi történt?" és erős pánik tört rám. Bármit éreztem, a szer felnagyította az érzelmeim. A fiúk kitoltak az esőre és én csak álltam október végén egy szál pólóban, a testem remegett a hidegtől, de én nem fáztam. Hiába volt síri csend, a tuc-tuc zene még mindig lüktetett a fejemben és olyan érzésem volt, mintha a bal fülembe belemászna, végigszáguldana az agyamon és a jobbon ki, majd vissza és ezt folyamatosan. Úgy éreztem, hogy szívem gyorsan lüktetett, majd kiugrott a helyéről, úgy 200-ra tippeltem volna a pulzusom és gyorsan lemértem a csuklómnál és tök normálisan dobogott, talán még egy kicsit lassabban is az átlagnál. A tudatom tökéletesen tiszta volt és meg akartam kérdezni a fiúkat, hogy mi történik velem de mintha a szám izmai nem követték volna a gondolataim és nem jött ki egy értelmes szó belőlem, hablatyoltam össze-vissza. Ezután a fiúk kitalálták, hogy mégis bevisznek és elém rakták a kukát, hogy hányjak bele. Semmi nem jött fel belőlem, nem is fájt a gyomrom. Azután, mint egy idióta, beültem a sarokba összekulcsoltam a karom a két térdemnél és előre-hátra ringattam magam, és teljes mértékben lenyugodtam tőle. De valamelyik okos kitalálta megint, hogy fektessenek le. Bevittek az egyik szobába, lekapcsolták a villanyt, kinyitották az összes ablakot, engem betakartak és otthagytak. Tisztán hallottam, ahogy 2-3 szobával arrébb ostorozzák egymást, hogy "Na ezért nem kell minden sz.rt megvenni és drogozni, most látjátok, itt az eredménye". Az én fizikai állapotomra visszatérve, a lefektetés volt a legszörnyűbb, ami történhetett velem. Elkezdtem a levegőt gyorsan venni és pánik tört rám megint és hirtelen olyat éreztem, amit még soha - elkezdett élni a testem és éreztem, ahogy kitágul, majd összeszűkül a tüdőm minden egyes hörgője, ahogy áramlik az ereimben a vér, a szívem a fülemben lüktetett és ettől halálfélelem tört rám, azt hittem, hogy ott maradok örökre. Sikítoztam a mentőért és anyám meg a tanárom arca volt előttem, ahogy szégyenkezve néznek rám és eszembe jutottak azok a cikkek, amikben fiatalok ismeretlen drogokat próbálnak ki és meghalnak. Fogtam magam, felálltam, amitől az ájulás kerülgetett és ismét beültem a sarokba és oda-vissza ringattam magam. 10 perc múlva kijött belőlem a szer hatása, és minden olyan volt, mint régen. Ez a fenti attrakció kb. 30-45 perc lehetett.
Végül úgy vagyok vele, hogy örülök, hogy nagyon negatív élményem volt a drogokkal, mert azóta messziről elkerülöm őket és nem vagyok hajlandó még ránézni se. De nagyon érdekel, hogy mi lehetett a fenti szer. Az egyik gyerek nagy füves volt és azt mondta, hogy habár ő már két éve tolja, őt is kiütötte keményen és el tudja képzelni, milyen rossz hatással volt rám, mint "kábszerszűzre".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!