Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lesz tőle valamilyen bajom?

Lesz tőle valamilyen bajom?

Figyelt kérdés
Elore irom hogy csak ertelmes valaszokat kerek es ne tartson senki se hegyibeszedet! Na szoval. Ma ki szeretnem probalni a herbalt de felek hogy mi lesz. Arra lennek kivancsi hogy ha 6kor szivok belole akkor 9ig kijozanodok? Es azt hallottam hogy a sos viz segit kijonni belole. Ez tenyleg igaz? Amugy egyaltalan milyen hatasai lehetnek ram? Mondjuk ha 2 slukkot szivok belole.

2014. nov. 15. 16:37
 1/5 anonim válasza:
fogalmad sincs mit szívsz, mert nem tudhatod mit raknak bele. példaként egyik ismerősömnél légzésleállást okozott...kishíján belehalt. ha ennyire parázol tőle minek? unatkozol?
2014. nov. 15. 16:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne szívjál ilyen szart agyrákod lesz tőle. Szívj normál füvet. De hogy válaszoljak is valószinüleg igen de mivel nemtudja senki mivan benne nemtudom biztosra.
2014. nov. 15. 16:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nemrég téptem be tőle, káros nagyon szarabb a fűnél mert zsibbad az agyad. nekem olyan volt hogy elmozdítottam a testem valamerre és 1 másodperc késéssel reagált rá. szerinted?:D meg olyan volt beszélek és nem hallom milyen hangosan beszélek.Sokat akartam aludni...jó megszivtam mert tanárokkal voltunk kapok a pofámra. összegezve jó érzés volt, de paráztatós. fű 100% jobb hidd el.
2014. nov. 20. 13:57
 4/5 fuloppal válasza:

Mértékkel a buli kedvéért, akkor kb. annyi mint a piától meg néhány fájdalomcsillapítótól...

És fontos, hogy ne ilyen itthon bepermetezetett szarokat vegyél. Egyedül az ananászexpressz EU oldalt tudom ami gyári minőséget küld kiszerelésekben és hamarosan boltokban is!

2014. nov. 23. 16:30
 5/5 szamo77db ***** válasza:
Ne próbáld ki! Nem igaz, hogy nem lehet meglenni nélküle.
2014. dec. 26. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!