Lesz tőle valamilyen bajom?
Figyelt kérdés
Elore irom hogy csak ertelmes valaszokat kerek es ne tartson senki se hegyibeszedet! Na szoval. Ma ki szeretnem probalni a herbalt de felek hogy mi lesz. Arra lennek kivancsi hogy ha 6kor szivok belole akkor 9ig kijozanodok? Es azt hallottam hogy a sos viz segit kijonni belole. Ez tenyleg igaz? Amugy egyaltalan milyen hatasai lehetnek ram? Mondjuk ha 2 slukkot szivok belole.2014. nov. 15. 16:37
1/5 anonim válasza:
fogalmad sincs mit szívsz, mert nem tudhatod mit raknak bele. példaként egyik ismerősömnél légzésleállást okozott...kishíján belehalt. ha ennyire parázol tőle minek? unatkozol?
2/5 anonim válasza:
Ne szívjál ilyen szart agyrákod lesz tőle. Szívj normál füvet. De hogy válaszoljak is valószinüleg igen de mivel nemtudja senki mivan benne nemtudom biztosra.
3/5 anonim válasza:
Én nemrég téptem be tőle, káros nagyon szarabb a fűnél mert zsibbad az agyad. nekem olyan volt hogy elmozdítottam a testem valamerre és 1 másodperc késéssel reagált rá. szerinted?:D meg olyan volt beszélek és nem hallom milyen hangosan beszélek.Sokat akartam aludni...jó megszivtam mert tanárokkal voltunk kapok a pofámra. összegezve jó érzés volt, de paráztatós. fű 100% jobb hidd el.
4/5 fuloppal válasza:
Mértékkel a buli kedvéért, akkor kb. annyi mint a piától meg néhány fájdalomcsillapítótól...
És fontos, hogy ne ilyen itthon bepermetezetett szarokat vegyél. Egyedül az ananászexpressz EU oldalt tudom ami gyári minőséget küld kiszerelésekben és hamarosan boltokban is!
5/5 szamo77db válasza:
Ne próbáld ki! Nem igaz, hogy nem lehet meglenni nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!