Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a PI vízről?

Mit gondoltok a PI vízről?

Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 14:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Semmi extra, sima csapvíz több pénzért. A víz, ha programozva van csak néhány órán keresztül "emlékszik". Ha két hétig tartod flakonban a pi-t, olyan mintha csapvizet innál.

Lehúzás.

2010. jan. 28. 14:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Kémia műveltségterületes vagyok, és egyik órán a prof.asszony szóba hozta a pí-vizet. Az egész átverés. Ugyanis sokkal drágább a tényleges pí-víz előállítsa, mint amennyiért kínálják ezeket az otthoni készülékeket. Ráadásul csak laboratóriumi úton állítható elő (ilyen gépekkel nem), szörnyen nehezen, speciális eszközökkel, hosszú idő alatt. Annyira nehéz előállítani, hogy már nem is kísérleteznek vele. Ezeket a PI-vizes gépeket fölösleges pénz kidobás megvenni, hiszen akármelyik laboratóriumba elviheted bevizsgáltatni, nem lesz több és jobb a mezei csapvíznél. Az egész a pénzre megy, kihasználják az embert, aki az egészséges érdekében bármit megvesz.

Sajnálom, ha megbántottam bárkit, de én a tudománynak hiszek, illetve a tanáromnak, aki már letett valamit az asztalra, nem olyan jött-ment idegeneknek, akik megpróbálják rászedni az embereket, hogy "hú de jó lesz a pí-vízzel, majd meggyógyulsz!". Tudnék példát hozni, mikor az egyébként is szegény család megvette ezt az eszközt, remélve a mamika jobbulását... Hát, egy szó mint száz, a mamikának szomorú véget ért. Erősebb volt a daganat, mint a pí-víz.

Ha esetleg valamit is számít a véleményem, akkor ne vedd meg ezt a "pí-víz előállítót", mert mint mondtam, sokra nem mész vele.

2010. jan. 28. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!