Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit jelent az hogy az MR-nél...

Teszike kérdése:

Mit jelent az hogy az MR-nél nem kaptam vénásan kontrasztanyagot?

Figyelt kérdés
Ma reggel volt egy koponya MR-em,1 hónapja tartó szédülés és erős fejfájás miatt.Ez elött 15 napot kórházban töltöttem.Kicsit féltem a vizsgálattól,de tudtam h semmiféle fájdalommal nem jár,nem is fájt csak iszonyatosan hangos volt és úgy 10-15 perc után erősen elkezdett égni a fejemnél és a hátam környékén.kb.20-25 percet voltam a gépbe de az mit jelent hogy nem kaptam kontrasztanyagot??? Hogy nem találtak semmi kórós elváltozást???
2014. nov. 14. 15:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Ilyen viszonylatban nem jelent semmit, a te esetedben nem volt szükség rá, nem kellett pl. ereket vizsgálni. Az eredmény nem ettől függ, hogy adtak, vagy sem. Amit tapasztaltál a vizsgálat alatt az inkább pszichés, mert a vizsgálatból nem lehet semmit érezni.

Jobbulást és jó vizsgálati eredményt kívánok!

2014. nov. 14. 15:09
 2/2 anonim válasza:

Én se kaptam...de nem is engedtem volna meg.

Nekem is sokáig tartott de nem égett a fejem. Csak kellemetlen volt a bezártság és a hangos zaj..:S

Azt majd megtudod ha megvan az eredmény.nekem szerencsére nem volt.

2014. nov. 14. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!