Mindkét fül dugulása és hányinger esetén?
Figyelt kérdés
Este jöttünk hazafelé autóval és azt vettem észre h bedugultak a füleim. A bal jobban, a jobb csak egy kicsit. Azt hitem azért, mert az autó zúgott és ezért. De aztán nem akart elmúlni, sőt most másnap is ugyanúgy be van dugulva mindkét fülem. Sőt, éjszaka arra ébredtem, hogy nagyon hányingerem van, de végül nem hánytam. Nem biztos, hogy összefüggés van a kettő között, mert ittam olyat, ami esetleg okozhatta a hányingert, de a füldugulást nem értem egyáltalán, főleg hogy mindkettő egyszerre. Mit tegyek?2014. nov. 12. 09:37
1/3 A kérdező kommentje:
Még azt hozzátenném, hogy nem voltam beteg egyáltalán előtte!
2014. nov. 12. 09:46
2/3 Serenitas válasza:
Lehet egyszerre a kettő, főleg ha szédüléssel is társul. Olyankor a belső fülben lévő egyensúlyozó szerv "borul". De ha csak hányinger és füldugulás, lehet hogy az előbbi az alkohol miatt volt, az utóbbi meg egyszerűen a légnyomáskülönbség miatt. Mit tegyél? Hát mondjuk ha egy hétnél tovább tart, vagy kettőnél, és esetleg hányinger is van még, mindenképp a füldokit javaslom. De szerintem más is.
3/3 A kérdező kommentje:
Milyen alkohol? O.o
Voltam dokinál tegnap, azt mondta nincs köze szerinte a hányingernek ehhez, az valami más lehetett, talán elkaptam valamit. Holnap megyek fül-orr gégészetre.
2014. nov. 13. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!