TBC88 kérdése:
Ha rendszeresen kiakad a vállam és már magamtól is kitudom akasztani mit kell tenni?
Figyelt kérdés
2014. nov. 11. 16:55
1/3 anonim válasza:
ne akaszd ki magadnak. nekem is kiakadós, de tudom, mit nem szabad csinálni, és 2 kiakadás után már nem kívánok többet, vigyázok vele. sztem talán reumatológiára menjél meg gyógytornáztatni kéne.
2/3 anonim válasza:
Vigyázni kell rá, kímélni kell, aztán ennek egy megoldása van csak: műtét.
3/3 anonim válasza:
az a baj, hogy ha sokat akasztgatod, akkor mégjobban megnyúlnak az izmok. tehát először fordulj valami jó és szerintem lehetőleg fiatal gyógytornászhoz, aki nem műtétpárti. mivel az orvosok mindent állandóan műteni akarnak, amit lehet, hogy lassabban, de máshogy is lehet orvosolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!