Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Most csak szimplan kesik,...

Dii:) kérdése:

Most csak szimplan kesik, vagy teherbe estem?

Figyelt kérdés

pontosan nem emlekszem, hogy mikor volt meg elozo honapban, annyi biztos, h 10-e korul..most 11-e van..(mindig szokott kesni par napot) de..mar kicsit soknak tunik.:o

tegnap annyira fajt a hasam, meg a hatam..mint amikor megjon..kezdtem orulni, h vegre..de ma..meg mindig semmi..ez mitol lehet? vagy mire utal?

a folyasom pedig atlatszo..vizes szeru..neha olyan, mint a tojas feherje..de nem surun..

mi lehet most???

2014. nov. 11. 11:00
 1/2 anonim ***** válasza:
ha mindig késik pár napot akkor valószínűleg nem 28 napos a ciklusod hanem kicsit több, nekem pl 31napos! Védekeztetek? van esély a terhességre? Ha nem védekeztetek akkor nyilván lehetsz terhes, ha nem akkor késik.
2014. nov. 11. 11:32
 2/2 A kérdező kommentje:

tudom tudom:/ de..szerintem ilyenkor mar "nyakik" vereztem..

nem..sajnos nem vedekeztunk..de jo par perccel elobb kivette..h meg veletlenul se..

2014. nov. 11. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!