Veletek is van olyan, hogy olvastok, és rájöttök hogy nem is figyeltek?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon sokat kell tanulnom, és azt vettem észre, hogy néha már csak olvasom-olvasom és nem is figyelek oda rá, máson gondolkozom, de közben olvasom is. Ez ellen mit tudok csinálni? Veletek is szokott ez lenni?2010. jan. 27. 21:04
1/3 anonim válasza:
Én olyan vagyok, hogy ha könyvet olvasok, és rohadtul nem érdekel, meg nem is izgalmas, akkor olvasok, de közben másra gondolok, ami nagyon nem a könyvhöz kapcsolódik :D
Így el is olvastam a könyvet, és még mondhatom is, hogy jó elképzeléseim voltak róla.
2/3 anonim válasza:
Ó velem ez minden nap előfordul:D Jópárszor neki szoktam ugrani egy-egy mondatnak, mire felfogom a lényegét. Sajna nehezen tudok egy dologra koncentrálni, de dolgozom rajta, hogy sikerüljön:)
3/3 anonim válasza:
Erről a vizsgaidőszak jut eszembe.
Este van, holnap vizsga és még ennyit meg kell tanulni, az agyam meg mindenfelé jár.
Nálam erre jó megoldás volt hogy zenét hallgatok közben. A lelgtutibbat nem mondom el mindenkinek :D, de zongora is tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!