162-65cm 69kg 12L Ez nagyon durva?
Sportolok elég sokat/kajak, kondi/, tehát nem hájpacinak kell elképzelni... erős csontozatot örököltem, amúgy nőies alakom van /széles csípő, vékony derék/, a hátam elég széles.
Igaz, jól érzem magam a bőrömben, de idén szálkásítani szeretnék. Szerintetek mennyi az a testsúly, amire le tudok fogyni?
Hiába "erős a csontozatod" attól még nő nagyon a súlyod.
Amúgy sportolóként meg nem értem hogy kérdezhetsz ilyen hülyeséget? Honnan tudjuk mi neked mekkora a jó súly? Addig fogyj amíg nem leszel zsíros,az a jó.
Mondom, nem hájpacinak kell képzelni, nincs rajtam olyan puding-féle lötyi-pötyi..
És nem úgy értem, hogy csak úgy kapásból mondjátok meg, hogy NEKEM mennyi az ideális testsúly, hanem úgy értettem, hogy egy 12 éves lány ilyen magasan hány kg kb?!
És tudom, hogy a csontozatom nem kifogás, de mindenki azt mondja, hogy amiatt vagyok ennyi kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!