Igaz hogy a balkezesek előbb halnak meg?
Figyelt kérdés
állítólag azt mondják hogy mivel balkezesek jobban megterhelik a bal oldalt,ahol ugye a szív van2010. jan. 27. 20:45
11/18 anonim válasza:
Én meg azt hallottam, hogy azért kevesebb az öreg balkezes, mert amikor gyerekek voltak, akkor minden balkezest átszoktattak.
12/18 anonim válasza:
Én nem hallottam erről,pedig nekem is tömik a fejemet az anatómiával.Nem hinném h ennek bármi alapja van,sztem pletyka az egész.Szerintem.
13/18 anonim válasza:
ja meg a hülyék is előbb halnak
14/18 anonim válasza:
Ez alaptalan feltételezés, aki meg alátámasztja az .... :-) Jó, inkább nem mondom. Szóval verd ki a fejedből, én is balkezes vagyok és nem kell mindent elhinni, még az agyféltekéről sem. Nálunk vannak matek- infósok akik bal kezesek, ezek szerint ők átprogramozták az agyukat a bal féltekére vagy mi ? Na szevasztok !
16/18 anonim válasza:
Na, ne már... Nagybátyám balkezes, apukám jobbkezes volt, a nagybátyám reálabb, apukám humánabb beállítottságú (mindkettő művész - van vagy volt)... Párom balkezes, én jobbkezes, párom reál, én humán... Soroljam még? :)
17/18 anonim válasza:
Ja, és apukám hunyt el előbb... A jobbkezes. Ennyit erről...
18/18 anonim válasza:
Későn írok, tudom.
Én azt hallottam, hogy a balkezesek nagyobb eséllyel élnek túl baleseteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!