Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez micsoda? Valami baj?

Ez micsoda? Valami baj?

Figyelt kérdés
Tegnap tudtam meg, hogy kis piros foltok vannak a fejbőrömön, és ezek már születésem óta rajtam vannak.A hajam eltakarja, tehát nem látszik de meg szeretném tudni, mi ez.Ki tudja?
2010. jan. 27. 17:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem menjél el bőrgyógyászhoz.Lehet,talán valami irritálja a fejbőröd pl.hajsampon.
2010. jan. 27. 17:52
 2/7 anonim ***** válasza:

olyanok voltak nekem is

azt mondták hogy valami gyulladás

2010. jan. 27. 17:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát...nemhiszem h csecsemőként is irritálta...amúgy anyukám akkor elvitt orvoshoz és azt mondták h örökre ott lesz...
2010. jan. 27. 17:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet tűzfolt, ami egy anyajegy szerű bőrelváltozás. Van akinek az arcán, van akinek nyakán van, vagy más testrészén. Semmit nem tudnak neki csinálni. Törődj bele, és adj hálás Istennek hogy nem az arcodon van, ahol látszana. Ha semmilyen panaszt nem okoz, ne foglalkozzál vele.
2010. jan. 27. 17:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Bőrelváltozás?Tehát más a pigment?
2010. jan. 27. 18:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon okosan értelmezted. Ügyes vagy!
2010. jan. 27. 18:06
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát...ha ezt nem átvitt értelemben gondoltad, akkor kösz!xD

Egyébként nem okoz panaszt...eddig észre sem vettem.

2010. jan. 27. 18:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!