Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Epp korhazban vagyok. Miert...

Epp korhazban vagyok. Miert nem talalnak semmit? SOS

Figyelt kérdés

Tegnap reggel jottem be mert fajt a derekam kornyeken mar 2 napja folyamatosan.Meg a hasam jobb oldalt nyomas erzekeny..

Megcsinaltak a labort vizeletet ultrahangot a vesemrol(kozben egyaltalan nem a vesem faj...) es semmit nem talaltak csak hogy sok aceton volt a vizeletemben es nagyon koncentralt.Aztmondtak igyak sokat de nincs semmi baj.

Minimum 3-4 napot viszont bent kell lennem azt mondtak..De nem csinalnak semmit velem akkor minek?? A derekam 2 oldalt ugyanugy faj mint eddig es a hasam is beszurogat de mar mondani sem merem mert viziten mondtam a doktorUrnak hogy meg mindig faj es aztmondta igyak vizet...

Naja..

Ui: 1 honapja mehkaparasom es konizacios mutetem volt ugyanitt es utana begyulladt a mehem amire kaptam antibiotikumot gyulladascsokkentot de most allitolag mar gyulladasom sincs

2014. nov. 9. 10:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Én vesebeteg vagyok, ha koncentrált volt a vizeletem, pangott a vesém, engem is bent tartottak, h ellenőrizzék, eleget iszom-e. A vese kisugározhatja a fájdalmat bárhová, jól tették, h azt is vizsgálták. Viszont mindenképp mondd el mindig, h mit érzel, vagy milyen beavatkozás volt korábban, ők ezekből az információkból haladhatnak tovább, ne érdekeljen semmi, ha ezt érzed, ne kérdőjelezzenek meg, ez a dolguk.
2014. nov. 9. 10:46
 2/2 A kérdező kommentje:

Tudnak mindent..

Csak az hogy kertem fajdalomcsillapitot is este es ugyanugy fajt...

Mintha 5 kilot rapakolnanak a derekamra..

Pl most is..

A hasan meg ha megnyomom mert szur majd beszrok ugy faj..

2014. nov. 9. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!