Epp korhazban vagyok. Miert nem talalnak semmit? SOS
Tegnap reggel jottem be mert fajt a derekam kornyeken mar 2 napja folyamatosan.Meg a hasam jobb oldalt nyomas erzekeny..
Megcsinaltak a labort vizeletet ultrahangot a vesemrol(kozben egyaltalan nem a vesem faj...) es semmit nem talaltak csak hogy sok aceton volt a vizeletemben es nagyon koncentralt.Aztmondtak igyak sokat de nincs semmi baj.
Minimum 3-4 napot viszont bent kell lennem azt mondtak..De nem csinalnak semmit velem akkor minek?? A derekam 2 oldalt ugyanugy faj mint eddig es a hasam is beszurogat de mar mondani sem merem mert viziten mondtam a doktorUrnak hogy meg mindig faj es aztmondta igyak vizet...
Naja..
Ui: 1 honapja mehkaparasom es konizacios mutetem volt ugyanitt es utana begyulladt a mehem amire kaptam antibiotikumot gyulladascsokkentot de most allitolag mar gyulladasom sincs
Tudnak mindent..
Csak az hogy kertem fajdalomcsillapitot is este es ugyanugy fajt...
Mintha 5 kilot rapakolnanak a derekamra..
Pl most is..
A hasan meg ha megnyomom mert szur majd beszrok ugy faj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!