Lehet valamit tenni az ellen, hogy normálisan "tapossam ki" a cipőimet?
A problémám igazából csak magassarkú cipők esetén áll fent. Valahogy úgy taposom ki a cipőimet, hogy a cipő sarkai kicsit befelé állnak. Gondolom azért, mert járásnál leginkább a talpam külső részére támaszkodhatok.
De ez azért zavar engem igazából, mert pár alkalom után nagyon kényelmetlen lesz a cipő, hogy folyamatosan befelé húzza a sarkaimat. Ez mondjuk szerintem elég vicces is, mert nem értem, hogy lehet kényelmetlen, ha én magam tapostam ki így? Pedig tényleg elég rossz, kellemetlen érzés.
Azért annyira nem durva (bár azt elhiszem, hogy kicsit (mint ahogy írtam is, csak kicsit állnak befelé a sarkai, de pont annyira, hogy a következő viselésnél már kényelmetlen legyen - ez érdekel különben leginkább, ha nekem ilyen a normális járásom, akkor utána hogy lehet kényelmetlen a cipő?) csámpás lehetek, de azért nem annyira, hogy félrelépjek, elessek). :D Lapos cipőknél pl. semmi nem látszik a cipőimen, és még senki sem mondta, hogy furcsán járnék.
Köszönöm a válaszokat különben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!