Mitől öklendezek reggelente és mit tudok csinálni ellene?
Már vagy 2 éve folyamatosan öklendezek mikor fölkelek legrosszabb mikor fogat mosok... alig birom visszatartani a hányást. Voltam vele orvosnál mondott mindenfélét... Megvan nagyobbodva a gégém, sok stressz stb... stressz az van bőven mert állandóan idegesítem magam mindenen... Szüleim elváltak , barátnőm is itthagyott több mint egy év után. Úgyhogy van baj. Egy éve elkezdtem kondizni ott egy kicsit levezetem a feszültséget meg jó hangulat van, jó társaság szeretek oda lejárni. Na mind1 a lényeg most hogy mi ez az öklendezés?
18F
Én is így voltam sokáig, nálam a stressz (vizsgák miatti izgulás idegesség) okozta.
Esténként szedjél B6 vitamint , amikor meg helyzet van és rosszul vagy, öklendezel, egy ketté vágott citromo9t nyalogass (nekem mindig van a táskámban egy ketté vágott citrom egy zacskóban), vagy pedig egy kávéskanál citromlé - ezek segítenek. Mindenképpen érdemes kipróbálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!