Milyen vény nélkül kapható álmosító hatású gyógyszerek vannak?
Látom, te sem vagy egy nagy elalvó. Amit ismerek és eddig próbáltam: HOVA, Béres Redormin, Sedacur Forte. Macskagyökér, komló és más gyógynövények kivonatait tartalmazzák. Sajnos én olyan vagyok, mint egy elefánt, mindenből a duplája, vagy a triplája kell, hogy hasson. A fentiek egyike sem vált be igazán, eddig a Dormicum volt messze a legjobb altató, de ugyebár azt kizárólag vényre árusítják.
Régebben próbáltam cickafarkfű, macskagyökér, levendula, zsálya, komló teakeveréket, és bámulatosan használt. Sajnos a receptje elveszett, de életem legjobb természetes altatója volt. Akkoriban az Eunoctint akartam leváltani, mert a gyógyszer fejbevágott ugyan rendesen, de borzasztó volt a másnaposság szerű érzet, a zsibbadás, a tompa agy és a kiszáradt torok a következő napon. A teától viszont kitűnően aludtam, és mellékhatása sem volt.
napközben iktass be egy kis tornát.Elalvás előtt szellőztess ki.Ne egyél későn nehéz ételeket.
És mondjuk kezdj el könyvet olvasni azonnal elálmosodsz.
Sok sikert,remélem megoldódik a problémád,mert nincs is annál rosszabb mikor az ember éjjel a plafont vizsgálja-reggel meg zombi:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!