Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hajhullás mitől lehet?

Hajhullás mitől lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már egy éve szenvedek a hajhullással,de az el múlt egy két hónapba lett kritikus(hajmosásnál egy tenyérnyi hajcsomo jön ki)! Fodrászom mondta hogy lehetséges hogy valamilyen gyulladás lehet a szervezetembe! Vérvételre el mentem és a doktornőm annyit mondott hogy a vérembe kevés a vas! Lehet ez az oka a hajhullásnak!

2014. nov. 1. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, nekem is a vashiánytól hullot a legjobban a hosszú hajam, mert nem bírta tartani a súlyt a fejbőröm, levágattam nem hullott annyira, de inkább szedem a vasat és olyan hajam van amilyet szeretnék.
2014. nov. 1. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Vashiánytól lehet, rossz sampon, pajzsmirigy alul-működés :/
2014. nov. 1. 19:52
 3/5 A kérdező kommentje:

Nekem a doktornőm azt mondta hogy naponta igyak meg 3dl csalán teát,és egyek olyan ételt amiben sok a vas!

Akkor lehetséges a vashiány miatt hullik ennyire a hajam?

Vagy menjek még el valamilyen vizsgálatokra?

Ja el felejtettem irni hogy nem régibe ki derült hogy szuiv billentyű problénám is van(ball oladalon a billenytűm nem jó zárodik),erre semmilyen gyógyszert nem kell szednem!

2014. nov. 1. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem híztál, nem vagy nagyon fáradt, meg ilyenek akkor nem valószínű a pajzsmirigy így marad a vashiány.
2014. nov. 3. 22:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is volt vashiányom,de arra nekem a csalán meg az étkezés nem segített,külön vashiányra kaptam gyógyszert.Még a cékla is segíthet én megszoktam főzni és turmixolom felöntöm vízzel és reggel ezzel indítom a napot.

Az orvos még ezt is mondta hogy jó a vasra.

[link]

2014. nov. 25. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!