Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek bekene fekudni...

Szerintetek bekene fekudni ezzel Korhazba? SoS

Figyelt kérdés

Gyulladt a mehem es tegnap elott elontott a ver itthon .2 hete konizacios mutetem volt es azota fajt a hasam.Bar elotte is mar.

Tegnap orvosnal voltam aki aztmondta ez nem menstruacio hanem gyulladas miatt van irt fel gyogyszert viszont most is verzek megint..

Szerintetek bekene mennem ezzel korhazba? Vagy csak ha komolyodik?

2014. nov. 1. 13:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Minimum ügyeletre bemennék.
2014. nov. 1. 13:43
 2/10 A kérdező kommentje:
Csak ugye tegnap voltam nogyogyasznal aki csak gyogyszert irt fel.Ha Komoly Baj lenne beutalt Volna nem? Meg ezzel haza Is kuldenenek ugyeletrol mert mar vannak gyogyszereim nem?
2014. nov. 1. 13:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha tegnap voltál orvosnál, akkor szedd a gyógyszert és majd oda menj vissza ha elfogyott, vagy amikorra visszarendelt.
2014. nov. 1. 13:57
 4/10 anonim ***** válasza:
sétálj el az ügyeletes orvoshoz és beszéld meg vele a tüneteidet!
2014. nov. 1. 13:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha elöntött a ér ,akkor ennek fele sem tréfa ..Szerintem is menj ügyeletre ,majd ők eldöntik továbbküldenek e kórházba .
2014. nov. 1. 13:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Kérhettél volna beutalót tegnap
2014. nov. 1. 14:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Most csak verezgetek..tegnap elott ontott El a ver..de akkor nagyon
2014. nov. 1. 14:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha tegnap is véreztél amikor orvoshoz mentél és a doki azt mondta, hogy nem vér, hanem gyulladás, és felírt gyógyszert, akkor nyugodj meg, Ha tegnap nem véreztél és ma igen, akkor érdemes lenne az ügyeletes orvoshoz menned.

Amúgy nem kellene neked orvost váltanod? Elég sokszor írsz a problémádról, nem bízol meg az orvosodban?

2014. nov. 1. 14:32
 9/10 A kérdező kommentje:
Neem az csak Miota megmutottek meg beriogattak rakkal azota felek mar :/
2014. nov. 1. 14:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Ne stresszelj, bízz meg az orvosodban és ne gondolj a rákra, a sok stressz legyengyít és bekövetkezhet a baj.

Valami jó kis kikapcsolódás kellene, relaxálás, jóga, kirándulás, stb.

2014. nov. 1. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!