Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért szokott néha szúrni a...

Miért szokott néha szúrni a szívem?

Figyelt kérdés
15/F, 185 cm, 90 kg vagyok, vagyis nem vagyok kövér! Iskolában néha és itthon is szokott szúrni a szívem! Pedig sokat szoktam mozogni! Régebben úsztam és akkor is szúrt. vagy lehet hogy nem is a szívem hanem a bordám ahogy mozgatom erősen? vagy mi a baj? Néha már nagyon meg ijeszt!
2010. jan. 26. 15:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el orvoshoz.Ő majd elküld EKG-ra
2010. jan. 26. 15:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Ennyi idős koromban nekem is sokat szúrt a szívem tájéka. Kaptam rá enyhe nyugtatót. Lehet szívideged van, ha valamin felidegesíted magadat, vagy megterheled magad akkor jön elő.
2010. jan. 26. 15:36
 3/11 A kérdező kommentje:
az lehetséges! Szoktam idegeskedni! Akkor nyugodjak olyankor le? Kávét azt nem szabad ilyenkor inni ugye? De az orvoshoz majd el megyek nehogy tényleg valami komoly baj legyen!
2010. jan. 26. 15:39
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem is szokott szúrni (14/F), voltunk EKG-n is, de azt

monda az orvos, hogy valószínűleg pszihés gond, mert semmi rendelleneset nem talált.

Nekem akkor szokott beszúrni, ha pl. olyan helyzetben veszek mélyebb levegőt, amikor a törzsem nem egyenes.

Aztán kb 1-2 perc amíg elmulik.

De szerencsére mostmár nem szokott szúrni, odafigyelek hogy veszem a levegőt.

2010. jan. 26. 18:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Egyépként a helytelen testtartásól is fájhat.De mivel sportolsz nem hiszem hogy ez a gond
2010. jan. 26. 19:26
 6/11 anonim ***** válasza:
bocsi *egyébként
2010. jan. 26. 19:27
 7/11 A kérdező kommentje:

a 14/f szerintem az a baj! Legtöbbször gép előtt akkor szoktam nagy levegőt venni (természetesen görbe háttal)

Igen sportol(tam) inkább már abba hagytam az úszást most néha elmegyek futni de nagyon mozgékony is vagyok! Szerintem 100 hogy az a baj hogy görbén nagy levegőt veszek! Apukám szerint nem is biztos hogy a szivem szór hanem a nyelő vagy légcső! Köszönöm a válaszokat! Zöld kéz mindenkinek! :)

2010. jan. 26. 21:35
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a szíved szúr.

Én hanyagtartásra gondolok. Nekem is volt ilyen és olyankor levegőt is alig tudtam venni. Nekem is csináltak vizsgálatokat, de minden rendben volt.

Viszont mostanában ha van ilyen, mindig rossz testtartásban ülök.

Ha továbbra sem változik, esetleg járj el úszni vagy gyógytornára.

2010. jan. 31. 15:17
 9/11 anonim ***** válasza:
nekem 15-16-17 evesen rendszeresen szurt a szivem,orvos kivizsgalas minden okes lett!!!psziches gondot,szorongast allapitottak meg.21vagyok mostmar csak ritkan szur,de ma tunetek gyotornek antidepresszanst szedek 21/L
2010. jan. 31. 17:22
 10/11 anonim ***** válasza:
mas* tunetek bocsi
2010. jan. 31. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!