Bolhát találtam a fanszőrömben, milyen krémet használjak?
2 napja enyhény elkezdett viszketni a fanszőröm. Ma lenyírtam és találtam sok-sok pici csípést, illetve bolhákat.
Nagyon higénikus vagyok és nem voltam szexuális kapcsolatban senkivel 1 hónapja. Hogy kaphattam ezt mégis el és kéne e valami krémet használnom?
Légyszi csak komoly válaszokat írjatok.
Kutyákkal aludtál? :D
Bolha szőrben él. Leborotválod a szőrödet, megfürdesz alaposan és ennyi. Nem kell krém, elmúlik pár nap alatt a csípés helye.
De igen, lapostetű. Időközben találtam sajnos máshol is, a karomon, a hónaljam közelében, a sípcsontomon, a térdhajlatomban. Kicsit bepánikoltam :)
Voltam a gyógyszertárban és vettem egy spray-t ellene. Leborotváltam a szőrt és bekentem magam. Este újra bekenem magam tetőtől talpig. A hajamban nem találtam még, de gondolkodom rajta, hogy bekenjem e azt is megelőzésképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!