Ha az én nagybátyáim ennyi idősen, mint én kb. ilyen magasak is voltak, mint én, vagy még alacsonyabbak, és 18 éves kor után nőttek magasabbra (170valahány centire, és ekőtte jóval alacsonyabbak voltak) akkor van rá esély, hogy én is akkor fogok?
17 éves fiú vagyok 165 centi, apukám 180 körül van anyukám 150 körül.Még mielőtt valaki elkezdené írni, hogy 17 évesen már nem fogok ennyit nőni...
...ők és 18 éves koruk után nőttek meg és ez biztos.
Szerintem a nőnek kell magasat választani és akkor nem lesz gond a gyerekkel.
Nőként 155-160 cm az picinek számít. Ha megnézed , hogy milyen férfiakkal járnak, mind 180 cm vagy afölötti...
Így kompenzálják, hogy ők alacsonyak lettek nőként.
Ezt anyám nem vette figyelembe, nem törődött ilyenekkel,mint most sem ahogy mondom miylen alacsony vagyok...
Nekem anyai ágon a nagyszülök a mamám nagyon alacsony és anyám ráütött.
Apai ágon a nagyszülöknél a papám volt alacsoyn és apám meg őrá ütött.
Szóval megtalálta egymást a 2 alacsony. Én meg megszívtam az életet.
Apámat iszavarta a magassága fiatalon, éppen ezért nem értem hogy mert gyereket csinálni ilyen alacsonyan. De hát az se törődik ilyenekkel mert buta analfabéta.
Mondom anyámnak miért nem egy igazi férfival csinált gyereket. Hát nem látta hoyg miylen alacsony ?...
Nagyon utálom apámat.
Én a helyedben elmennék röntgenre minél előbb. Háziorvos ? Nő vagy férfi ?
Azért mondta hoyg nösz 10 cm-t hogy vígasztaljon. Mit mondjon mégis...Meg gondolom megkérdezte miylen magas apukád és ebből következtetett.
Háziorvos nő vagy férfi ?
mert ha férfi őneki átkellene látnia ezt az egészet.
Apukád mit mond ? Azt hogy ő is később kezdett el nőni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!