Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 2 oras hasmenes? Ez mi most? SOS!

2 oras hasmenes? Ez mi most? SOS!

Figyelt kérdés

Hajnalban arra keltem hogy iszonyuan gorcsol szur nyom a hasam alul.Felkeltem elmentem wcre de akkor meg semmi...csak megjobban fajt a hasam.Utana megint ramjott a gorcs es bekaptan egy fajdalomcsillapitot.Utana lett viszont kicsi hasmenesem es ennyi... Azota semmi.Nincs hasmenesem...Hasam sem faj mivel a fajdalomcsillapito hat meg.De most akkor ez a hatalmas gorcs amit meg sose ereztem ezelott csak egy kis hasmenes volt?? Nem tulzok rettenetesen fajt hisz erre riadtam fel..

Egy hasmenes lezajlik fel nap alatt?

2014. okt. 28. 11:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, van ilyen is, szóval ne aggódj, ez normális így. Valószínűleg a hasad sem fáj már, mármint nem a fájdalomcsillapító hatása, hogy már nem fájsz. Nem kell aggódnod emiatt.
2014. okt. 28. 12:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Hasmenés az,amikor legalább 10-szer mész el wc-re, ez valószínüleg csak valami olyan volt, ami nem tetszett a belednek.
2014. okt. 28. 12:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Volt már nekem is ilyen, iszonyú hasgörcsök után egy hatalmas hasmenés és utána minden o.k., de akkor én olyat ettem amitől másnak is volt ilyen a családban, neki is csak egyszer volt hasmenése és előtte hascsikarása.
2014. okt. 28. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!