Mi lehet ez? (Többi lent)
Tegnap délután nagyon elálmosodtam, amikor majdnem rlaludtam, elkezdett viszketni a tarkóm és körbe a nyakam, érdekes kütés lett rajta. 5 percen belül a vállaim a mellem és a hátam két oldalt a lapckáimnál szinté ilyen lett. Anya el akart vinni ügyeletre, de nem akartam menni mert gondoltam biztos csak valami allergiás reakci, elmúlik. Vekentük zinkrázóval az el is múlasztotta gyönyörűen. Valamint ittam kalcium pezsgőtablettát.
Esre fele továbterjedt a hasamra az ágyékomra és a derekamra is. Igt már nem csak egy egy helyen volt, hanem szinte az egész bőrfelületen. Ezt is lekentük. Még mindih nem akartam orvoshoz mrnni, de éjjel kettőre a lábaim is nagyon fájtak viszkettek égtek.
Ügyeletre mentünk. Kaptam egy injekciót. Meg cetrizint 2x1et mrg leosztást hogy miert nem előbb mentünk. Egyébként meg se vizsgált. Csak messziről ránézett a felsőtestemre.
A tüneteim azonnal enyhültek. Még mindig viszket, de szinte sehol nincs kiütésem. A baj az hogy 10 óra alvás után most megint fáradt vagyok, berekedtem folyik a sleim a torkomból és az orromból, de nem kell se köhögnöm se orrot fújnom. A kezeim nehezek és zsibbadnak. Lázam szerencsére nincs. Holnap mindenképp orvoshoz megyek de addig mit csináljak? Mi lehet ez?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!