Tényleg a vírus okozza?
Szombat éjjel rosszul lettem, másnapra a szám felduzzadt, a széle lila lett és a két sarkánál lefelé állt, az arcom és a bal karom is fel volt puffadva, pupilláim pedig annyira tágak voltak, hogy a kék részt alig lehetett látni a szememből, levegőt alig tudtam venni, lázas voltam, és egyszer hánytam, a lábaim meg a kezeim maguktól remegtek. Hétfőn elmentem a háziorvosomhoz, aki csak megtapogatta a hasam, majd kijelentette, hogy ez biztosan az a hányás-hasmenés vírus, szedjek quamatelt, viszontlátásra. Az a helyzet, hogy ugyan a láz és a puffadás elmúlt, a szám is normálisan néz ki, viszont a mellkasomban lévő nyomás-szúrás és égető érzés megmaradt, a levegőt nehezen veszem, olyan érzés, mintha egy tesiórát becsületesen végignyomtam volna. Mondtam ezt is az orvosnak, de nem mondott rá semmit, a mellkasomat nem hallgatta meg, vérnyomást sem mért, de mondtam neki, hogy az otthoni vérnyomásmérő 126/93/103-at mutatott. (nem tudom ez mennyire normális érték)
A kérdésem annyi lenne, hogy szerintetek ez tényleg a vírus okozza, vagy más lesz a bajom? Kicsit meg vagyok ijedve ettől a mellkasi fájdalomtól, na meg attól is, hogy ezt az orvos meg se nézte..
20L
Hát az a helyzet, hogy a háziorvosom a kardiológus a városi kórházban.. azon gondolkoztam, hogy ha továbbra is fent állnak a tünetek, esetleg egy másik kórházba mehetnék valahogy? Mondjuk ha kihívok ügyeletes orvost, aki itthon megvizsgál és kérem őt, hogy másik kórházba adjon beutalót, akkor ő adhat?
Nem tudom, de én úgy vagyok vele, ha egy kardiológus mellkasi fájdalom esetén még egy vérnyomást sem mér, akkor hozzá nem szívesen mennék egyéb kivizsgálásra sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!