Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek az baj, hogyha 18...

Legly kérdése:

Szerintetek az baj, hogyha 18 évesen 2 perc alatt el tudok aludni?

Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 11:40
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
Valoszinuleg alacsony az energiaszinted
2014. okt. 23. 11:49
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
Nagyon nagy a baj. Menj orvoshoz, és kérj elalvás zavarokat okozó gyógyszert.
2014. okt. 23. 11:56
 3/7 anonim ***** válasza:
71%

Miért lenne baj?

Egy CSAK annyit jelent, hogy le tudod magad lazítani, nem stresszelsz fölöslegesen. Ez lenne elvileg az ideális, csak a mai emberek többsége már elveszítette ezt a képességét.

2014. okt. 23. 11:57
 4/7 anonim ***** válasza:
41%
18 éves lány vagyok, hasonló problémával. Nem akarlak megijeszteni, de rólam kiderült, hogy bőrrákos voltam. Változtattam az étrendemen, sok vitamint eszek(ne törődj az orvosi ajánlásokkal, a valóság az, hogy az ajánlott adag minimum tízszeresét kéne enni, c vitaminból 80mg az ajánlat, éppen arra elég, hogy skorbutot ne kapj, én 4000mg körül szoktam enni) és azóta sokkal jobb. Régen másodpercek alatt elaludtam(nem vicc) és gyakran 12-13 órát, most meg elég 8-9 óra, előtte 15-30 perc mire elalszok. Rengeteg olajos magvat egyél, kesudió, dió, mandula 100-200g egy nap!
2014. okt. 23. 12:00
 5/7 pntsz ***** válasza:
Ha egyébként nem vagy fáradékony, inkább örülj neki!Ha fáradékony is vagy,menj orvoshoz,mert sok minden okozhatja.
2014. okt. 24. 11:13
 6/7 v.carter válasza:

Az még oké h itt megkérdezed h mik a vélemények erről sőt hallhatsz egyedi eseteket megtapasztalásokat amik előrébb vihetnek! DE!!

Szerintem ilyen dolgokat nagyon komolyan kell venni azért mert bár ártatlannak látszik ugyanakkor a normálistól eltér!

Éppen ezért mindenképpen menj el orvoshoz, de ne 1hez mert sajnos ahány orvos annyi vélemény én legalább 5 különböző orvoshoz elmennék a helyedben akkor már biztos lesz közöttük olyan aki zseni a szakmájában és még lelkiismeretesen is végzi, mert sajnos manapság vagy az egyik vagy a másik hiányzik belőlük!!!

2014. okt. 25. 22:11
 7/7 anonim válasza:
Jajj dejo neked en naon nehezen alszok el!!
2014. nov. 2. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!