Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Körülbelül 15 éve higanynak...

Körülbelül 15 éve higanynak lehettem kitéve. Mennyire mérgező és meddig raktározódik el a szervezetben?

Figyelt kérdés

Általános iskolában elég felelőtlenül kezelték a kémiai szereket. Konkrétan beengedtek minket a szertárba ahol "játszhattunk bármivel" nyúlkálhattunk a higanyba is többek között (sőt volt egy balhé is amikor egy gyerek összeöntögetett mindenfélét és a szemébe fröccsent a kémcső tartalma és kórházba kellett vinni).

Ekkor 13 éves voltam, én eléggé élveztem ezt mert érdekeltek a természettudományok de nem voltam tisztában a veszélyekkel.

Most 28 éves fejjel gondolkodtam el, hogy milyen következményekkel járhatott ez (Egy picit hipochonder személyiség vagyok, de nem vészes).

Olyanokat olvasok, hogy a higany sohasem ürül ki és borzasztó károkat tud okozni. Kilehet valahogy mutatni hogy van e bennem?

28/F

2014. okt. 20. 04:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Az ég világon semmi bajod nincsen, nyugi. Mi mindig játszottunk a higannyal, mert olyan jópofán "mozog".
2014. okt. 20. 06:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Megetted a higanyt? Nem?

Akkor meg ne parázz.

2014. okt. 20. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!