Sok írástól lehet ínhüvelygyulladásom?
Figyelt kérdés
a suliban elég sokat kell írnunk,ráadásul elég erősen fogom a tollat,szinte vésem a betűket.a bal kezemen,a kézfejemen van egy púp,és nagyon fáj,már a karom felé sugárzik a fájdalom.
mi lehet ez?
2010. jan. 24. 17:08
1/3 anonim válasza:
Lehet,próbáld lazábban fogni a tollat,és tornáztatni a csuklódat.A hüvelygyulladás nagyon fájdalmas,semmilyen fájdalomcsillapító nem használ,és nagyon soká jön helyre.Tapasztalatból mondom.
2/3 anonim válasza:
Az a púp lehet ganglion is, amit el szoktak távolítani műtéttel.
" A ganglion egy kocsonyás anyagot tartalmazó ciszta amely magában, vagy halmozottan fordul elő az ízületi tokok körül. Gyakori előfordulási helyek a csukló, térdkalács és a lábhát. A ganglion esetében sebészeti eltávolítás a legjobb gyógymód."
3/3 A kérdező kommentje:
láttam a képeket,az enyém is ugyanott van,de nekem kemény,olyan mintha csont lenne.és borsó nagyságú.
hát nem tudom,holnap elmegyek a dokihoz és meglátjuk.
köszi a válaszokat!
2010. jan. 24. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!