Okrwdw kérdése:
Bölcsességfogtòl begyulladhat a fülem?
Figyelt kérdés
Jön a bölcsességfogam ès szèpen be is gyulladt. Kaptam antibiotikumot meg fajdalomcsillapitot miutan leviszi a gyilladast kihuzzak.
Miutan voltam orvosnal es elkezdtem szedni a gyogyszert masnap reggel ugy keltem h be van dugulva a fulem. Ez volt 4 napja. Semmi extra fajdalom,de erzem h nem okes ill.alig hallok ra...
egyik reggel alvadt veres valadekot is talaltam benne.
Kulfoldon elek nem konnyu orvoshoz eljutnom egy ful-orr-gegesz kontroll 200 euroba fàjna. Elofordulhat h a fogamtol van az egesz es ha kihuzzak oke lesz vagy sanszos egy kozepful gyulladas es pechemte egyszerre elojott a ketto?
Esetleg zsirdugora gondoltam meg de azt is csak orvos tudja kiszedni :/
2014. okt. 18. 11:15
1/2 anonim válasza:
Nem biztos, hogy begyullad a füled, de fájhat, nem is kicsit. A fül vérzése nem nagyon függ össze a fogaddal. Lehet, hogy csak bedugult, és álmodban megvakartad, vérzésig. Mégiscsak fülész kéne, ha súlyosbodik. Javulást!
2/2 anonim válasza:
Fájhat tőle a füled, de szerintem véres váladék nem jöhet belőle, jobb lenne fülészetre is elmenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!