Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a megoldas a diszidrozisra?

Mi a megoldas a diszidrozisra?

Figyelt kérdés
evek ota diszidrozisom van.Borgyogyasztol borgyogyaszig jartam tobb ezres kenocsoket kremeket valtottam ki a mandulamat is kivettek konyveket is olvastam rola de semmi gyogyulas.Egy ideje kerulom a tejtermekeket hatha az okozza de semmi javulas. Legeloszor az ujjaimon jott ki és a mandulamutet utan elmult egy fel evre aztan ismet elojott de halvanyabban.Fel eve a labujjaimon jelentkeztek iszonyatosan viszket és ég hol a bőrt is ledorgolom és vérzik. Olvastam tobb féle otthoni gyogymodokrol és hogy az aloevera gel is elmulasztja de csak halvanyit rajta...egesz napos elfoglaltsagom vakarozok kenegetem magam de jo lenne nelkule elni.Segitseget szeretnek 21 /L

#diszidrozis
2014. okt. 17. 18:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!