Ha nagyon kell nagywcézni, vissza lehet tartani még utána órákig?
Szerintem ez esetfüggő. Van, amikor könnyű visszatartani, máskor nem (s nem hasmenésről beszélek, azt nem is ismerem).
Ugyanúgy, mint a kisdolgot. Egyszer egy motoros túrán 17 óra alatt egyszer végeztem olyasmit :) A 9-10 órás teljesítménytúrák is ott voltak :) Pedig gyakran iszom, de jó vagyok visszatartásban. De tea után még számomra is képtelenség s van még pár ilyen. A párom próbálta a sört és a teát egyszerre (Kínában mindenhez adnak teát, a sörhöz is), na az a rekorder.
De picit eltértem.
mostanában sokat fogok utazgatni és nem nem szeretek nyilvános helyen nagydolgot intézni, ezért nem tudom, hogy mondjuk amikor rámjön intézzem el akár vonaton, plázában, stb., vagy vissza tudom tartani estig?
eddig 1-2 óra volt a max., amennyit visszatartottam, akkor már nagyon kellett, de nem tudom, hogy lehet-e tovább is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!