Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha nagyon kell nagywcézni,...

Ha nagyon kell nagywcézni, vissza lehet tartani még utána órákig?

Figyelt kérdés
Pl. egy hosszú buszúton, vagy egy egész napos programon, ahol nem tudsz elmenni nagydologra?

2014. okt. 17. 17:00
 1/6 anonim ***** válasza:
hát szerintem abból besz@rás lesz... :D órákig semmiképp
2014. okt. 17. 17:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hat mikor en reggel erzem hogy kell nagyon kell.....akkor se tortenik semmi csak mar nagyon gorcsolok es sajnos csak este tudok wcre menni a munkam miatt....de meg nem sza*tam be xdddda
2014. okt. 17. 17:06
 3/6 anonim ***** válasza:
hát én nem tartanám vissza egész nap munka miatt... ha főnököm nem engedne ki odafosnék az asztalára xD
2014. okt. 17. 17:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez esetfüggő. Van, amikor könnyű visszatartani, máskor nem (s nem hasmenésről beszélek, azt nem is ismerem).

Ugyanúgy, mint a kisdolgot. Egyszer egy motoros túrán 17 óra alatt egyszer végeztem olyasmit :) A 9-10 órás teljesítménytúrák is ott voltak :) Pedig gyakran iszom, de jó vagyok visszatartásban. De tea után még számomra is képtelenség s van még pár ilyen. A párom próbálta a sört és a teát egyszerre (Kínában mindenhez adnak teát, a sörhöz is), na az a rekorder.

De picit eltértem.

2014. okt. 17. 17:08
 5/6 A kérdező kommentje:

mostanában sokat fogok utazgatni és nem nem szeretek nyilvános helyen nagydolgot intézni, ezért nem tudom, hogy mondjuk amikor rámjön intézzem el akár vonaton, plázában, stb., vagy vissza tudom tartani estig?

eddig 1-2 óra volt a max., amennyit visszatartottam, akkor már nagyon kellett, de nem tudom, hogy lehet-e tovább is?

2014. okt. 17. 17:13
 6/6 anonim ***** válasza:
szarjál nyugodtan, ne szenvedj emiatt egész nap. nyugi, mindenki büdöset szarik :DD
2014. okt. 19. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!