Hallókészülékesek irjanak kérem. Ha valaki hallókészülékes annak normális a néha előjövő fülzúgás? Mert már megőrjít ez. Születéskori halláskárosodásom van elvileg normális de ez besz*rás. Ilyen csipogást hallok.
Szia! Nekem 3éve van hallókészülékem és én is hallok csipogást...IS! Gyakran előfordul,hogy reggel felébredek és hangos susogást hallok,5mp-es szünetekkel,kb. 10-percen keresztűl.
Na ez mitől lehet?
28/L
Szia! Nem tudom, még aktuális- e a kérdésed.
Én is hallókészüléket viselek, és ha rajtam van, sokkal könnyebb a fülzúgással, ami sajnos nálam is folyamatos, néha megőrülök tőle.
Az audiológus szakorvos azt mondta, sajnos a halláscsökkenés ezzel jár, amit én már nem szeretnék elfogadni.
Azt olvastam valahol, hogy a II. kerületven van egy ilyen magánklinika, ahol a fülzúgással foglalkoznak, már gondolkoztam rajta, hogy megkeresem őket.
Ha gondolod, írjuk meg egymásnak, ha másért nem tapasztalatcsere miatt, hogy sikerült intézni!
Nekem még mindig zúg,sőt mintha rosszabbul hallanék. :(
ezen a klinikán vajon mennyit kérnek a vizsgálatért?
Van ennek honlapja?
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!