Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elkezdett szurodni az anyajegy...

Elkezdett szurodni az anyajegyem, ez gondot isokozhat?

Figyelt kérdés
a hasamon talalhato egy anyajegy kicsikorom ota. nem mondhato fel cm atmerojunek sem.. eddig sosem volt bajom vele, kicsit sem fajt, nem zavart. most az elobb furodtem, mosom es erzem hirtelen hogyha hozza erek kicsit akkor szurodik/csipodik nagyon fura erzes. de csak ha hozza erek, es csak ma/most tapasztaltam ezt, nem hinnem hogy megserult volna, es nem is latszik sebesnek vagy valami...kicsit felek, mert hallotam, hogyaz anyajegyek nagy problemakat is okozhatnak.
2014. okt. 14. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem múlik az érzékenység, menj el a bőrgyógyászatra, ne aggódj előre, reméljük semmi különös. Minden jót.
2014. okt. 14. 17:49
 2/5 szamo77db ***** válasza:
Feltétlenül menj el a bőrgyógyászatra! Nekem a hátamon volt egy szemölcs, ami elkezdett rendetlenkedni, alányomtak egy ampulla Lidocaint és leégették! Semmit nem éreztem az egészből és a problémám is megoldódott.
2014. okt. 14. 18:12
 3/5 szamo77db ***** válasza:
Ja, még annyit, hogy ne csinálj vele semmit, ne nyomkodd, ne kapargasd! Majd az orvos tudni fogja, mit kell vele csinálni.
2014. okt. 14. 18:14
 4/5 A kérdező kommentje:
varok 1-2 napot ha nem mullik az erzekenysege megyek vele dokihoz
2014. okt. 14. 18:37
 5/5 szamo77db ***** válasza:
Helyesen cselekszel!
2014. okt. 15. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!