Holnap utan mutenek. Felek. Mi Fog tortenni?
Figyelt kérdés
Csutortok reggel megyek korhazba fel hetre konizaciora.Egynapos Sebeszetre.Talaltak gyanus sejteket rakszuresen es amiatt kivagjak a mehszajam es a mehembol is mintat vesznek.Mi fog tortenni itt? Mert az orvos alig mondott valamit..18/L2014. okt. 14. 16:36
1/3 A kérdező kommentje:
Annyit tudok hogy maszkkal altatnak...de semmi tobbet
2014. okt. 14. 16:39
2/3 anonim válasza:
Keress rá a conisatio szóra a gugliban, az első cikk (webbeteg) nagyon korrektül leírja. Tudom, hogy falra hányt borsó ezt írnom, de ne félj! :-)
3/3 anonim válasza:
Ne félj, elaltatnak, megcsinálják a kis kimetszést, és egy küretet, elküldik szövettanra és pár nap múlva megvan az eredmény, nekem kétszer csináltak ilyet kb 10 év eltéréssel, szerencsére mindkét esetben negatív lett az eredmény.
találtam egy oldalt, itt szépen le van írva a műtét:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!