Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valami betegség tünete ez?

Valami betegség tünete ez?

Figyelt kérdés

amikor hidegvan és akár van kesztyű rajtam akár nem nagyon lefagynak az ujjaim. ha beérek a meleg lakásba akkor is még kb félóráig nagyon piros és fáj, és alig birom mozgatni:S

valami betegség előjele vagy tünete ez?

2010. jan. 23. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Hidegallergiád van.
2010. jan. 23. 20:18
 2/7 anonim ***** válasza:
rossz vérkeringés, nehogy a lábújjaid lefagyjanak mert tesóm is úgy járt egy disznótor alkalmával.
2010. jan. 23. 20:20
 3/7 anonim ***** válasza:
úúúúhhh...nekem is ilyen:)és tök bírom!!!ÁLLATI!!:))))
2010. jan. 23. 20:26
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem olyan szokott lenni, hogyha hideg van és mondjunk kint vagyok egy fél órát, akkor az újvégeim elfehérednek, s nem érzek semmit, csak egy kicsi zsibbadást. Ha kesztyű van rajtam akkor is. Ha beérek a házba legalább még egy fél óra/ háromnegyed óra mire "kiolvad". Szerintetek ez mi?
2010. jan. 23. 20:28
 5/7 A kérdező kommentje:
jaja énis a vérkeringésre gondoltam..
2010. jan. 23. 20:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem szimplán elkezd fagyni az ujjad.
2010. jan. 23. 20:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Rossz a keringésed. Nekem is ez volt a gondom, télen-nyáron hidegek voltak a kéz-és lábujjaim. Amióta sportolok, nincs ilyen probléma.
2010. jan. 26. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!