Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Túlélném-e. (részletek lent)?

Túlélném-e. (részletek lent)?

Figyelt kérdés
ha 100 méter magasról leesek? Vagy mindenképp meghalok?
2010. jan. 23. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Meghalsz.
2010. jan. 23. 16:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Szinte 100 % hogy nem elned tul. Talan ha " szerencsed" van, nyomorek maradsz egy eletre. Milyen hulyeseget akarsz csinalni?
2010. jan. 23. 16:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Biztos meghalsz. Gondolj bele, a 100 m iszonyä magas. Egy 8 emeletes lakótömb kb.25m. Durván ezt képzeld el úgy, hogy 4 ilyen lakótömb van egymásra rakva. Tuti, hogy véged lenne. Már ha azt vesszük, hogy a reális életben betonra vagy füre esnél.
2010. jan. 23. 16:48
 4/7 anonim ***** válasza:

édes szívem. ha egy panelház tetejéről leugrasz, ami max 40m, már akkor is elég szépen darabokban leszel.

ismertem egy csávót, aki a 9.ről ugrott le.... RIP.

2010. jan. 23. 16:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Én olyat aki a 8.ról ugrott, de ő se élte túl, a 10emeletes 30méter, az kb 25 volt...

De ilyen hülyeség eszedbe se jusson!

2010. jan. 23. 16:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Bármi is jár a fejedben, FELEJTSD EL!
2010. jan. 23. 18:31
 7/7 A kérdező kommentje:

Semmit sem tervezek, csak az egyik haverom azt állította h túlélhető, én meg mondtam neki hogy nem. DE nektek elhitte :)

Köszi a válaszokat.

2010. jan. 25. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!