Nagyon meg ijedtem mert 3 hete halvány véreset köpök és vér ízét érzem a számban, voltam vérvételen ott minden rendben volt csak vas hiány meg hallgatta a tüdőm is és semmi . Érdemes lenne el mennem tüdőszűrésre? Félek hogy embólia vagy daganat.
Jól megijedhettél, ha 3 hétig gondolkodsz a tüdőszűrőn. Orvos nem mondott semmit, hogy mitől köphetsz véreset?
Menj el, ártani nem árt, és legalább kiderül hogy mi a baj.
1 hetet kellet várjak a vérvételre utána 1 hét eredmény .
Nem mondott semmit sajnos nem a legjobb orvos azt mondta lehet meg sértettem a torkom valamivel és írt öblögetőt de ma megint véreset köptem .
Nálunk a vérvétel eredménye már másnap a rendelőben van, pedig a városi kórház igencsak messze van az én falumtól..
Két teendőd van:
1. válts orvost, mert ilyen tünet esetén az első a mellkasi röntgen és a tüdőszűrés, számtalan súlyos betegség is véres köpéssel kezdődik, amelyik orvos csak arra tud gondolni, hogy felsértetted a torkod, ott bajok vannak.. Egyszerűen keresel egy másik háziorvost és bemész hozzá, megmondod, hogy őt szeretnéd választani orvosodnak, a többit majd ők maguk közt rendezik (átküldi az előző orvosod a kartonodat és kész is)
2.menj el tüdőszűrésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!