Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől vérzik az orrom?

Mitől vérzik az orrom?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok, még soha sem vérzett az orrom, most meg már másodszor a héten, és nagyon folyik belőle, majd egy nagy hosszú alvadtvér darab jön ki az orromból és eláll.
2010. jan. 23. 10:05
 1/6 anonim válasza:

Végig gondoltad már a tegnap estédet? Nem rémlik fel egy kidobó, vagy egy buszmegállóban egy kisebb tömeg, akik felé ordítasz valamit? :)

Nekem korábban voltak hasonló "gondjaim". Szó, és előjel nélkül elkezdett vérezni az orrom. Teleraktam egy zsepit, majd elmúlt. Semmit sem állapítottak meg. Kb. 4-5 éven keresztül kaptam ajándékot az orromtól, majd elmúlt mindenestől. Úgy 8-10 éve semmi ilyesmi.

Vérnyomás problémákra vezethető vissza leginkább. Mérted/méretted mostanában?

2010. jan. 23. 10:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Értágulat van az orrodban. Fül-,orr-gégészeten kisebb beavatkozással meg tudják szüntetni a dolgot. Kisfiamnak ajánlotta az orvos a mandulaműtéte után, de nem kértük.
2010. jan. 23. 10:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen egy darabig, sőt még van is, inkább nyáron. Nekem az orvos azt mondta, azért, mert ilyenkor magas a vérnyomásom. Örüljek, ha ilyenkor vérzik, nem kapok agyvérzést. Lehet Neked is magas ilyenkor.
2010. jan. 23. 10:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem 0-tól 17 éves koromig minden hónapban min. 1x vérzett az orrom. Ez gáz volt, egyszerűen örököltem, anyukám is ilyen volt, ő is a szüleitől örökölte. De anyukám azt mondja, ő 14 éves korára kinőtte ezt a betegséget, én csak 17 éves koromra nőttem ki... már több mint fél éve nem vérzett az orrom, ami nagyon jó. Régebben havonta egyszer mindig. Nem volt kellemes kimenni mindig tanítási óráról ezzel a gonddal, mert bizony számos alkalommal az iskolában indult el az orrom vére.

Hogy ez neked mitől volt, sajnos nem tudom, a vérnyomás valóban okozhat ilyen problémát. Csak gondoltam, megosztom veled az én sztorimat.:) Kissé beárnyékolta a gyerekkoromat, de ha erre nem gondolok, azért jó volt... mármint gyereknek lenni.

19/F

2010. jan. 23. 10:28
 5/6 anonim válasza:

"Örüljek, ha ilyenkor vérzik, nem kapok agyvérzést."

Ezt osztom én is.

Szimpatikus

2010. jan. 23. 11:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megilyedtem, mert més soha sem vérzett az orrom! Majd elmegyek dokihoz. A vérnyomásom nem magas, inkább alacsony.
2010. jan. 23. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!