Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az alkohol hogyan enyhíti a...

Az alkohol hogyan enyhíti a fájdalmat, bánatot?

Figyelt kérdés

Mert sosem értettem... Ha a pia az aktuális hangulatot fokozza, akkor az ember miért iszik a legnagyobb bánatában?

És miért egyedül? Az még oké, hogyha pl. szerelmi bánata van és elmegy a haverokkal kocsmázni, akkor jó hangulatba kerül, mert a barátai megnevettetik és erre iszik rá, de egyedül???

2014. okt. 8. 17:03
 1/1 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom, hogy az aktuális hangulatot erősíti, bár bizonyára nem mindenki van így vele.

Viszont ha valaki részegre issza magát, akkor a bánatáról is elfeledkezik... Van, aki ezért s így csinálja.

No meg az emberben lehet valami lázadás, "le van minden magasról már" hangulat, lehet, hogy némi önsorsrontás is... Bizonyára doktorit lehetne belőle írni pszichológia témakörben, hogy ilyenkor ki miért iszik...

2014. okt. 8. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!