Mitől lehet ez? Mikor fújom az orrom megfeszül a dobhártyám és az nagyon fáj. Utána meg recseg ropog ott bent.
Figyelt kérdés
2hete úgy másfél hétig beteg voltam.De csak gennyes torkogyulladásom volt meg lázam.És amióta kihevertem lett ez.Nagyon rossz érzés..Mint ha ki akarna szakadni a dobhártyám.Tudom orvoshoz kéne menni de nincs időm sajnos ehhez.
Van valami házi praktika vagy ehhez hasonló?
Előre is köszi a segitséget!
2010. jan. 22. 23:03
1/1 anonim válasza:
Ez középfül-gyulladásnak tűnik, ami gyakori szövődménye az influenzának, és ami azonnali orvosi kezelést igényel. Vegyél be valami jó gyulladáscsökkentőt(pl.Aspirin), és mars orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!