Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van itt ilyenkor valaki?...

Van itt ilyenkor valaki? Fejfájásról lenne szó. SOS!

Figyelt kérdés

Szinte már elviselhetetlenül fáj a fejem, vettem be gyógyszert,borogatom a fejem,de a fájdalom csak erősödik és már hátul a tarkómra is kiterjed (illetve a bal fülem mögötti részre),remeg szinte mindenem. Mit tehetnék??

Hányingerem van és ha felállok szédülök,de már tehetetlennek érzem magam. Várom a reggelt és reménykedek,de borzaszto. Tudok még valamit tenni?

2014. okt. 8. 03:13
 1/7 A kérdező kommentje:
18 éves lány vagyok ha ez számít, és elég gyakoriak a fejfájások. Van,hogy több napig folyamatosan fáj,de ennyire még soha!
2014. okt. 8. 03:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem orvos kellene a baj megállapításához és akár CT vagy MIR vizsgálat! A gyakori fejfájás oka sokféle lehet.Ha a szokásos fájdalomcsillapítóra sem reagál akkor pláne szükséges lenne egy alapos kivizsgálás!!!! Azt írod hova terjed ki a fájdalom,de honnan indul ki a mérhetetlen fájdalom??? MARS A DOKIHOZ!!!!
2014. okt. 8. 03:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Most már ne halogasd az orvost ! Tessék elmenni ,még ma !
2014. okt. 8. 04:33
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Több órás szenvedés után sikerült aludnom egy keveset, a fájdalom pedig enyhült.

A homlokom szokott mindig fájni, szúrni vagy görcsölni. Elég magas szokott lenni a vérnyomásom. Talán az játhatsz szerepet a dologba?! Voltam kivizsgáláson még 2 éve ,de azt mondta a doktor hogy csak stresszesebb fajta vagyok.. 158/110 volt a vernyomasom,nyugalmi allapotban.

2014. okt. 8. 06:05
 5/7 anonim válasza:
Szia! Nekem is faj szinte mindennap, ha kell ha nem ! Voltam vele vervetelen, meg egyeb mas vizsgalatokon, de azt mondtak majd kinovom.. hat 18 eves vagyok es meg mindig nem nottem ki errol ennyit.. ! Van nap kb 2 havonta , mikor nekem is ennyire faj a fejem mint neked tudom milyen rossz :( Olyankor iszom egy teat meg fajdalomcsillapitot veszek be , meg eszem vmi edeset , picit masszirozom a halantekom , vagy ahol epp faj es alszom ! mire felkelek meg faj ., de mar nem olyan erosen !, Talan front erzekeny vagy es ez a baj.. vagy aa vernyomas , az sem jobb :S jobbulast neked :)
2014. okt. 8. 06:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha belegondolsz, te magad megadtad a választ kérdésedre.

Tarkótáji fájás oka lehet (akut, vagy krónikus, tehát előforduló, vagy állandó) magas vérnyomás.

A #4 hsz.-edben utalsz is erre.

Feltétlen dokihoz, neki is mondd meg, mértetek már kiugróan magas vérnyomást!

2014. okt. 8. 06:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,mivel ma se mult el eddig a fejfajasom ezért bepróbálkozok holnap reggel ismét az orvosnál. Hátha tud valami okosat mondani.
2014. okt. 8. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!