Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon aránytalan ahogy kinézek?

Nagyon aránytalan ahogy kinézek?

Figyelt kérdés

15 fiu vagyok. Nagyon vékony vagyok, hosszúk a lábaim kb 52 kiló vagyok, nagy lában van, nagyon bemélyed a gerincem, vagyis kidudorodik a hasam, a mellemnél meg nagyon bemegy. a karom is vékony.

mit tegyek hogy jobb legyen a testem?

2014. okt. 7. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Sport :sport: sport
2014. okt. 7. 18:57
 2/6 anonim ***** válasza:
kezdj el edzeni, majd később igazánkeményen kondizni és kajálni rengeteget, utána meg fogsz lepődni évek múlva
2014. okt. 7. 19:02
 3/6 A kérdező kommentje:
és milyen sportot? a kondit mikor kezdjem?
2014. okt. 7. 19:10
 4/6 A kérdező kommentje:

amugy nekem vmi gerincferdülésem lehet? mint pl pupos hat?

csakmert olyan érdekes hogy a hasam kidudorodik es a melkasomnál meg bemegy :D mint egy S betü tulzassal

meg énszerintem kicsi a hasam es a lábam meg hosszú

2014. okt. 7. 19:13
 5/6 anonim ***** válasza:
először szerintem kezd saját testsúllyal, fekvőtámaszok, felülések stb. Majd ha már kicsit érzed magadban az erőt akkor kondi. De azt is lehet hogy ha van pénzed elmész egyből kondiba és fizetsz egy személyi edzőnek. Csak ott is vigyázni kell hogy jó edzőt válassz.
2014. okt. 7. 19:58
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi
2014. okt. 8. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!